Gianandrea Di Terlizzi

Gianandrea Di Terlizzi

Coordinador de Mobilitat

Departament de Territori i Mobilitat

Contacte: gdterlizzi@conselldeivissa.es

Xarxes socials: @gianibiza


Nascut a Gènova (Itàlia) el 13 de maig de 1968, viu a Eivissa des de 1999. Llicenciat en filosofia per la Universitat de Barcelona (UB), CAP (Certificat d’Aptitud Pedagògica) especialitat Filosofia i DEA (Diploma d’Estudis Avançats) en fonaments i desenvolupaments psicoanalítics per la Universitat Complutense de Madrid.

Entre les seues activitat professionals, va treballar en Londres, Barcelona i Eivissa com a traductor d’anglès, castellà i italià fins a 2006, va ser encarregat de dues botigues a Eivissa fins al 2010, va treballar com a terapeuta personal i també va ser comerciant autònom a la seua botiga de productes ecològics fins a 2015.

Entre les seues experiències polítiques i socials, va ser activista i portaveu de la PAH (Plataforma d’afectats per la Hipoteca fins al 2014, és secretari general municipal de Podemos a Sant Joan de Labritja i secretari de política i programa de Podemos Eivissa des de principi de 2015, per la qual cosa va ser el responsable del programa electoral de Podemos a l’àmbit insular. El maig de 2015 va ser elegit regidor de Guanyem Eivissa a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja.


Salari, renda i patrimoni

icon_bustia

QUEIXES I SUGGERIMENTS

icon_faqs

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

icon_cost

QUANT COSTA AQUEST PORTAL?